Sådan gør du

  • 1 Brun kødet på alle sider og krydr med salt og peber.  
  • 2 Steg kødet færdigt under låg i ca. 12-14 min. afhængig af tykkelse.  
  • 3 Rør fiskesauce, limesaft, ingefær, knust chili og sukker sammen.  
  • 4 Snit chilierne i meget tynde strimler.  
  • 5 Skær først agurken og papayaen i tynde skiver og dernæst i tynde strimler.  
  • 6 Snit fennikelknolden meget fint.  
  • 7 Del bladsellerien i stykker på 8-10 cm og snit den fint på langs.  
  • 8 Bland grønsagerne med krydderurter og læg dem på et fad eller på tallerkenerne.  
  • 9 Skær kødet i tynde skiver og læg det oven på grønsagerne.  
  • 10 Hæld dressingen over, drys med ekstra krydderurter og servér.
  • {{recipeDoneText}} Thai roastbeefsalat

Opskriften er udviklet af