Thai inspireret kålsalat med fuldkornsnudler og koteletter

Thai inspireret kålsalat med fuldkornsnudler og koteletter

Giv din kålsalat smag af det asiatiske køkken med ingefær, chili og soja. Nyd den med svinekoteletter og nudler. Opskriften er lavet til 2 voksne og 2 børn
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Vask hænder
  • 2 Tænd ovnen på 200 grader
  • 3

    Kålsalat:

    Halver ananassen, skær skrællen fra og skær den i tynde skiver
  • 4 Skyl hvidkålen. Pil de yderste blade fra, og skær kålen i meget tynde strimler
  • 5 Skæl ingefæren, og hak den meget fint
  • 6 Skyl chilien, og hak den meget fint
  • 7 Hæld lidt olie på en stor stegepande
  • 8 Varm olien godt op, og tilsæt ananas, chili og cashewnødder
  • 9 Vend godt rundt i panden
  • 10 Tilsæt hvidkål, vend rundt
  • 11 Tilsæt soja og ingefær
  • 12 Tag kålsalaten af blusset, og stil den til side
  • 13

    Svinekoteletter:

    Varm olie på en stegepande
  • 14 Krydr kødet med salt og peber
  • 15 Læg koteletterne på stegepanden, når olien er varm. Det skal sige lyde når du ligger kødet på stegepanden
  • 16 Brun koteletterne på begge sider
  • 17 Steg kødet færdigt ved middel varme
  • 18 Tag kødet af stegepanden
  • 19 Hæld kålsalaten i et fad
  • 20

    Nudler:

    Skyl koriander, og hak den
  • 21 Kog fuldkornsnudlerne efter anvisningen på pakken
  • 22 Hæld vandet fra nudlerne
  • 23 Bland nudlerne med koriander og sesam
  • 24 Riv limeskal over nudlerne, og smag til med limesaft
  • 25

    Servering:

    Del kålsalat, koteletter og nudler i fire portioner. 20 procent til hvert barn og 30 procent til hver voksen.

  • Så er det spisetid! Thai inspireret kålsalat med fuldkornsnudler og koteletter

Tip

Hvis du ikke kan få fuldkornsnudler, kan du i stedet bruge fuldkornspasta. Du kan også bruge en anden krydderurt end koriander og andre nødder end cashewnødder. Koriander har en lidt anderledes smag. Hvis du ikke kan lide koriander, kan du i stedet bruge frisk persille. Brug for eksempel resten af hvidkålen til denne opskrift

Opskriften er udviklet af