Thai frikadeller på spyd

Sådan gør du

  • 1 Rør hakket svinekød med soja, tern af ingefær og chili, hakket hvidløg og koriander samt salt og peber.
  • 2 Rør æg i farsen et ad gangen, tilsæt mel og derefter mælk.
  • 3 Lad det hvile 30 min i køleskabet.
  • 4 Form farsen i aflange pølser og steg dem på en på en pande i 3-5 min.
  • 5 Sæt dem på grillspydene som har ligget i vand.
  • 6 Steges et par minutter på grillen.
  • 7 Udblød nudlerne i varmt vand til de er bløde.
  • 8 Skær fennikel i tynde strimler og rist dem i sesamolie og rød karry sammen med bambusskud i strimler og tout ærter.
  • 9 De udblødte nudler tilsættes og vendes rundt i grøntsagerne sammen med saft, skal af lime samt chilisauce.
  • 10 Serveres kold eller varm med svinespydene.
  • {{recipeDoneText}} Thai frikadeller på spyd

Opskriften er udviklet af