Thai-fiskefrikadeller og tomatsalat med vandmelon

Sådan gør du

  • 1

    Fiskefrikadeller

    Hak fisken groft, og blend den til fars i en foodprocessor – lad kun maskinen køre kortvarigt.
  • 2 Rør ægget i, dernæst mælken. Hæld farsen over i en skål.
  • 3 Hak rejerne, og rør dem i farsen.
  • 4 Pil og hak rødløg og hvidløg fint.
  • 5 Skyl og riv limeskallen.
  • 6 Rør løg, hvidløg, limeskal, inge­fær og evt. sambal oelek i farsen.
  • 7 Form farsen til flade frikadeller.
  • 8 Opvarm rigeligt olie på en pande, og steg fiskefrikadeller­ne i 4-5 minutter på hver side. Lad dem dryppe af på fedtsugende papir.  
  • 9

    Tomatsalat med vandmelon

    Skær vandmelon i tern.
  • 10 Skyl agurken, og skær den i tern.
  • 11 Skyl og skær tomaterne i tynde både.
  • 12 Hak purløg groft.
  • 13 Bland det hele sammen i en skål. Dryp limesaft udover sammen med olivenolie.
  • 14 Bland salaten godt, og servér sammen med fiskefrikadeller og kogte ris. 
  • 15

    Tilbehør

    Kog ris efter anvisningen på pakken.
  • {{recipeDoneText}} Thai-fiskefrikadeller og tomatsalat med vandmelon

Opskriften er udviklet af