Thai fiskefrikadeller med boghvedesalat

Emma Martiny
Giv dine fiskefrikadeller et asiatisk twist med ingredienser du kan få hos en almindelig købmand. Jeg elsker at servere dem til en piv-sund boghvedesalat med avocado, edamamebønner og radisser

Sådan gør du

  • 1 Rør fiskesauce, karrypasta, limeskal og –saft ud i fiskefarsen. Riv ingefær og hvidløg fint. Hak koriander groft, og skær forårsløgene i fine skiver. Tilsæt det hele til farsen, og rør den sammen. Lad den stå i 30 minutter i køleskabet.
  • 2

    Boghvedesalat

    Kog boghvedekernerne i 10-15 minutter i letsaltet vand, indtil de er netop møre. Pas på, de ikke bliver klistrede og udkogte – det går pludseligt stærkt. 
  • 3 Skyl de kogte boghvedekerner i koldt vand, så de hurtigt køler af, og stil dem i køleskabet, imens du tilbereder resten af salaten. 
  • 4 Hæld kogende vand over edamamebønnerne, og lad dem stå et minuts tid, så de tør op, inden du sier vandet fra. 
  • 5 Skær radisserne i tynde skiver. Ryst alle ingredienserne til dressingen sammen, hæld den i skålen, og vend det hele sammen. Sæt salaten på køl indtil servering.
  • {{recipeDoneText}} Thai fiskefrikadeller med boghvedesalat

Tip

Hjemmelavet fiskefars: https://opskrifter.coop.dk/opskrifter/hjemmelavet-fiskefars-med-torsk-9214

Opskriften er udviklet af