Thai-fiskefrikadeller med asiatisk agurkesalat

Sådan gør du

  • 1 Det hakkede fiskekød røres sejt med salt.
  • 2 De yderste blade fra citrongræssen fjernes, og stilken hakkes fint sammen med hvidløg og chilipeber, hvor kernerne er fjernet. Det kommes i farsen sammen med de øvrige ingredienser.
  • 3 Farsen formes til frikadeller, der steges i fedtstoffet på panden. Frikadellerne tages af panden, når de er gennemstegte, og der presses lidt frisk limesaft ud over dem.
  • 4 Agurken halveres på den lange led.
  • 5 Kernerne skrabes ud med en ske, og agurken skæres i skiver.
  • 6 Kernerne fjernes fra chilipeberen.
  • 7 Den hakkes fint sammen med hvidløg og koriander og blandes med eddike og olie.
  • 8 Agurkeskiverne vendes i.
  • 9 Sesamfrøene ristes på en tør pande for at bringe nøddesmagen frem.
  • 10 Derefter drysses de over agurkesalaten.
  • 11

    Servering

    Thai-fiskefrikadeller med asiatisk agurkesalat serveres med brune ris og grønsager.

  • {{recipeDoneText}} Thai-fiskefrikadeller med asiatisk agurkesalat

Tip

Fiskefarsen kan købes færdiglavet og tilsættes krydderierne. Vælg fars med højst 10 % fedt.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier