Thai-fiskeboller med sød soja og brasieret spidskål

Disse fiskeboller med inspiration fra det thailandske køkken skal være lette og porøse. Og da spidskål er sommerens bedste kål, er det det, vi vælger til. Har du lyst til ris, er jasminris et godt valg.

Sådan gør du

  • 1 Rør farsen med lime og ingefær.
  • 2 Pisk æggehviderne til skum, og vend i fiskefarsen. Steg farsen som mindre fiskeboller i olie.
  • 3 Skær spidskålen i 4-6 både.
  • 4 Varm olie godt op på en pande, og kom spidskålen på. Brun kålen godt på begge sider, og dryp lidt limesaft og salt over. Læg låg på, og lad kålen blive blød, det tager ca. 5 minutter.
  • 5 Rør soja med eddike og sukker. Server fiskebollerne med spidskål og soja.  
  • 6 Kilde: Irma krydderiet 2, 2004
  • {{recipeDoneText}} Thai-fiskeboller med sød soja og brasieret spidskål

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier