Teriyakimarineret svinekød med kål og shiitakesavmpe

Sådan gør du

  • 1 Skær koteletterne i skiver. Koteletterne skal være gennemstegt i forvejen. Enten fra dagen før eller inden du går i gang med opskriften her. 
  • 2 Kom skiverne af koteletter på panden. Husk også lidt olie på panden. 
  • 3 Skær forårsløg i små stykke og tilsæt dem på panden. 
  • 4 Hak spidskål og kom kålen på panden. 
  • 5 Hak svampe og kom stykkerne på panden. Tilsæt også peanuts. 
  • 6 Tilsæt hakket ingefær og hvidløg på panden. 
  • 7 Krydr med chilipulver. 
  • 8 Tilsæt teriyaki, honning, citron- og limesaft. 
  • 9 Smag til med salt og peber. 
  • 10 Lad det hele koge ind på panden i 10 minutter. 
  • 11 Servér i en skål med revet citronskal. 
  • {{recipeDoneText}} Teriyakimarineret svinekød med kål og shiitakesavmpe

Opskriften er udviklet af