Japanerne forguder fisk og grøntsager sprødstegt i tynd dej som snack eller lille forret.

Sådan gør du

  • 1 Skær den optøede fisk i små mundrette stykker. 
  • 2 Skær aubergine i 1 cm tykke skiver og halver. 
  • 3 Ordn svampene. 
  • 4 Varm olien i en gryde. 
  • 5 Pisk æggeblomme med det iskolde vand i en skål. Tilsæt melet og pisk sammen. 
  • 6 Vend 3-4 stykker fisk eller grøntsager i dejen ad gangen. 
  • 7 Steg til de er gyldne i olien (det går stærkt), tag op og lad afdryppe på køkkenrulle. Gentag med resten.
  • 8 Server de nystegte grøntsager og fisk med sojasauce som dip og et drys fintsnittet forårsløg.
  • {{recipeDoneText}} Tempura med hokifilet

Opskriften er udviklet af