Tatar af laks og hellefisk med peberfrugtcreme

Tatar af laks og hellefisk med peberfrugtcreme

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Peberfrugterne halveres og grilles, indtil skindet bliver mørkt.
  • 2 Lægges i plastikpose og afkøles.
  • 3 Skindet flås af, og peberfrugter og creme fraiche blendes til en creme.
  • 4 Smages til med salt og peber.
  • 5 Laks, hellefisk og tomater hakkes groft.
  • 6 Blandes med dild og citronsaft. Rucola og snittet iceberg fordeles på 4 tallerkener.
  • 7 Fisken læggesognbsp;midt på tallerkenerne.
  • 8 Peberfrugtcremen lægges med teske i små “klatter” rundt om tataren.ognbsp;
  • {{recipeDoneText}} Tatar af laks og hellefisk med peberfrugtcreme

Opskriften er udviklet af