Tarteletter med kylling og svampe

Med hjemmelavede tarteletter af butterdej, fordi det smager bedst.

Sådan gør du

  • 1 Tag butterdej ud af fryseren og optø let. Sæt ovnen på 200 grader. 
  • 2 Skær hvert stykke lige over til 12 firkanter. Rul lidt flade og kom i 12 smurte muffinforme af metal. Hak huller i dejens bund med en gaffel. Beklæd dejen med små stykker bagepapir. Læg herpå groft salt, tørrede bønner eller sammenkrøllet alufolie for at holde papiret på plads. 
  • 3 Bag i 20 minutter. 
  • 4 Fjern papiret og bag kort videre, hvis tarteletterne endnu ikke er bagt gyldne. Afkøl let på en rist. 
  • 5 Skær svampene i mindre stykker og svits i smør i en gryde. Tag op.
  • 6 Kom hvedemel, vin og piskefløde i en skål og pisk sammen. Eller ryst det sammen i en meljævner. 
  • 7 Hæld i gryden, imens der røres rundt. Tilføj bouillon og lad simre under omrøring i 5-6 minutter. 
  • 8 Vend kogt kyllingekød og svampe i og gennemvarm. Smag til med salt og peber. 
  • 9 Fyld de lune tarteletskaller og drys med persille.
  • {{recipeDoneText}} Tarteletter med kylling og svampe

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier