Tarteletter med kylling og asparges

Sådan gør du

  • 1

    Tarteletter

    Spray dine tarteletforme gode med olie. 
  • 2 Fyld formene med butterdej som Claus Holm gør det på ovenstående film. Sæt endnu en form oven i hver fyldt butterdej, så dejen ikke hæver over.  
  • 3 Bag tarteletterne i ovnen ved 180 grader i 8 minutter. Du kan selvfølgelig også vælge at købe en pakke færdiglavede tarteletter. 
  • 4

    Fyld

    Skær kyllingbryst i tern. Steg kyllingeternene i olie på panden. 
  • 5 Snit skalotteløg og blomkål. Tilsæt stykkerne på panden. 
  • 6 Tilsæt ginger citron drik og fløde på panden og lad det koge ind. 
  • 7 Skær asparges i grove stykker og tilsæt stykker på panden. Lad det hele koge ind i fem minutters tid. 
  • 8 Smag til med salt og peber. 
  • 9 Hæld fyldet fra panden i de færdigbagte tarteletter. Afslut med frisk persille. 
  • {{recipeDoneText}} Tarteletter med kylling og asparges

Opskriften er udviklet af