Tandoori krydret kalkunkølle med spicy ris og mangosalat

Sådan gør du

  • 1 Steg kalkunkøllen i forvarmet ovn ca. 45 min. ved 180°.
  • 2 Hæld kokosmælken ved de sidste 10 min. af stegetiden.
  • 3 Lad kødet hvile 20-25 min. Kog risene efter anvisning på pakken.
  • 4 Skær grøntsagerne til spicy ris i små tern og rist dem i olie med cashewnødder og chili til de er let møre.
  • 5 Vend risene i grøntsagerne og krydr med salt og peber.
  • 6 Skær rødløg, rød chili og mango i tern og kom det i en skål.
  • 7 Pisk æbleeddike, hakket koriander, salt og peber sammen og vend det i. Skær kalkunkøllen i skiver og server kødet med spicy ris, mangosalsa og lune naan brød.
  • {{recipeDoneText}} Tandoori krydret kalkunkølle med spicy ris og mangosalat

Opskriften er udviklet af