Tagliata af krondyrfilet med kantareller, blommer og brøndkarse

Sådan gør du

  • 1 Brun fileten godt af i olie. Tilsæt lidt smør og steg i 2-3 min. på hver side. Lad den køle ned. 
  • 2 Kantereller rengøres, steges i smør og stilles til side. 
  • 3 Blommer halveres, og befris for sten og skæres i små både (anvendes stenfri blå druer deles druerne i halve eller kvarte). 
  • 4 1 ½ dl balsamico, 1 spsk. sukker, 1 kvist rosmarin og et fed knust hvidløg koges ind til ca. 1/3.
  • 5 Krondyrfileten skæres i tynde skiver og fordeles på tallerkenerne. Drys med salt og peber, de stegte kantereller, blomme bådene og brøndkarsen. Dryp med oliven olie og balsamico glace.
  • 6 Retten kan serveres som hovedret til 2 eller forret til 4.
  • {{recipeDoneText}} Tagliata af krondyrfilet med kantareller, blommer og brøndkarse

Opskriften er udviklet af