Tærte med fennikel og spinat
Kold til picnic eller lun til frokost.
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.Name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}{{ingredient.name}}{{ingredient.note}}
  • 1 Skær smørret i mindre stykker, og kom det i en skål.
  • 2 Kom mel og salt heri, og bland dejen sammen. Måske har du brug for en skefuld vand.
  • 3 Du skal bruge en tærteform på 24 cm.
  • 4 Læg dejen mellem to stykker bagepapir.
  • 5 Rul dejen ud i små bevægelser, indtil dejen er lidt større end formen.
  • 6 Tag det øverste papir væk, og vend dejen ned i formen.
  • 7 Stil i køleskabet 30 minutter.
  • 8 Sæt ovnen på 200 grader.
  • 9 Tag dejen ud, og prik huller i dejen med en gaffel, behold papiret på.
  • 10 For bag dejen midt i ovnen i 15 minutter. Tag papiret fra.
  • 11 Kom en halv liter vand i en elkoger, og kog den op.
  • 12 Kom spinaten i en sigte og hæld over med kogende vand. Afdryp spinaten.
  • 13 Drys ost i bunden af formen.
  • 14 Skær fennikel i små stykker. Fordel fennikel og spinat i bunden af formen.
  • 15 Pisk cremefraiche med æg i en skål. Krydr med salt og peber. Hæld cremefraichen over fyldet.
  • 16 Bag tærten i cirka 40 minutter.
  • Så er det spisetid! Tærte med fennikel og spinat

Opskriften er udviklet af