Tacchino tonnato/Kold kalkunbryst med tunsauce

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 11 g.
  • Kulhydrater 10 g.
  • Fedt 6 g.
  • Energifor./ pers 439 kcal
  • Fedtenergi 39 %

Sådan gør du

  • 1 Kog kalkunbrystet i letsaltet vand i 1 time. 
  • 2 Læg det i et fad, hvor det lige nøjagtigt rager lidt op over kanten. Læg pres på – og lad det afkøle. Man kan også anvende en rullepølsepresse her, hvis man har en sådan. Stil kalkunbrystet, stadig under pres, i ca. 8-10 timer. 
  • 3 Skær herefter ultrafine skiver af det fine kalkunkød. 
  • 4 Skyl og slyng salaterne tørre. 
  • 5 Blend cremefraiche, tun og smag til med citron, salt og peber. 
  • 6

    Anretning

    Anret kødet på rucola, hæld en del af cremen henover, servér resten ved siden af. Kom drænede kapers på toppen. Server med lunt brød.
  • {{recipeDoneText}} Tacchino tonnato/Kold kalkunbryst med tunsauce

Opskriften er udviklet af