Sæt havregryn i blød aftenen før. Nyd den syrnede mysli morgenen efter med friske frugter og skønne nødder. Opskriften er til to børn og to voksne.

Sådan gør du

  • 1 Hæld havregryn i en skål
  • 2 Hæld mælk i en gryde og varm den op til den er godt lun
  • 3 Hæld mælk over havregryn. Kom låg på, og sæt blandingen i køleskabet natten over
  • 4 Skyl æbler, fjern kernehus og skær æbler i tern
  • 5 Flæk ananas, skær den ene halvdel i både. Skær skrællen fra og skær derefter kødet i tern
  • 6 Bland havregryn med skyr. Hvis du synes konsistensen er for tyk, kan du tilsætte mere skyr
  • 7 Vend æbler, ananas, rosiner i den syrnede mysli
  • 8 Hæld den syrnede mysli i fire dybe tallerkener, godt 20 % til hvert barn og knap 30 % til hver voksen
  • 9 Drys med lidt nødder og hæld til sidst lidt honning over
  • {{recipeDoneText}} Syrnet mysli

Opskriften er udviklet af