Syltet vintergrønt
Syltede grøntsager bruges ikke tit i det moderne danske køkken, og det er virkelig synd, for de bidrager med en smagsrigdom uden lige. Disse grove grøntsager passer godt til steg, kylling eller medisterpølse
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Halvér broccoli og romanesco, skær det groveste af stokkene af, og del kålene i mundrette buketter. Skær også noget af stokkene i mindre stykker. Skyl, og lad dryppe af.
  • 2 Skræl gulerødderne, og skær dem i skiver.
  • 3 Pil løgene, og skær dem i både.
  • 4 Kog lagen op, til sukkeret er smeltet.
  • 5 Fyld glasset med skiftevis kål, løg og gulerødder.
  • 6 Hæld nu syltelagen over, til det dækker helt, og skru låget på med det samme. Opbevar mørkt og køligt. Holder en måneds tid uåbnet.
  • {{recipeDoneText}} Syltet vintergrønt

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier