Gode som tilbehør til al slags varmt kød både grillet, stegt og koldt. I den hakkede version er de super i en sandwich.

Sådan gør du

  • 1 Blanchér skalotteløgene 2 min. i kogende vand. 
  • 2 Pil dem. 
  • 3 Smelt honning med en smule vand i en sautérpande, og lad det karamellisere let. 
  • 4 Kom skalotteløgene, eddike, ingefær og most ved, læg låg på, og lad løgene simre ca 30 min., til de er møre, og væsken har en sirupsagtig karakter. 
  • 5 Krydr med salt og peber. 
  • 6 Bliver løgene bløde før tid, så let på låget. Fordamper væsken, før løgene er klar, så tilsæt vand.
  • 7 Kilde: Krydderiet 3, 2004
  • {{recipeDoneText}} Syltede skalotteløg

Opskriften er udviklet af

Andre spændende opskrifter