Denne opskrift har et lavt sukkerindhold. Læs mere om syltning med lavt sukkerindhold på www.diabetes.dk.

Sådan gør du

  • 1

    1. dag: 
Vask drueagurkerne, prik hul i dem med en gaffel og læg dem i saltlagen i 24 timer.

  • 2

    2. dag: 
Tør drueagurkerne godt af, og læg dem i rene glas.

  • 3 Kog eddike op sammen med vand, sukker, løg og krydderier.
  • 4 Tilsæt sødemiddel efter kogning.
  • 5 Tilsæt evt. konserveringsmiddel.

  • 6 Hæld lagen over drueagurkerne, og luk straks glassene.

  • 7 Syltede drueagurker kan spises uden begrænsning.

  • 8

    Servering

    Syltede drueagurker kan serveres som tilbehør til rugbrød eller varm mad som f.eks. frikadeller, farsbrød og bøf. Syltede drueagurker kan også anvendes i salater skåret i små tern

  • {{recipeDoneText}} Syltede drueagurker

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier