Sweet & sour grillede stykker med rød peber og sukkerærter

Energiinformation

  • 1292 KJ per portion (308 kcal)

Sådan gør du

  • 1

    Hæld chili sauce, ketchup, soya, rørsukker og 50 ml vand i en skål og rør sammen.

     

  • 2

    Varm lidt olie i en stor wokpande og steg de grillede stykker i ca. 2 minutter.

     

     

  • 3

    Tilsæt herefter hvidløg, ingefær, sukkerærter og rød peber og steg i ca. 2 minutter.

     

     

  • 4

    Tilsæt til sidst saucen og steg yderligere i et par minutter.

     

  • 5

    Server med ris og top retten med snittede forårsløg, koriander og hakkede peanuts.

     

    Velbekomme!

  • {{recipeDoneText}} Sweet & sour grillede stykker med rød peber og sukkerærter

Tip

Læs også artiklen: "Ny megatrend: Vegetar for en dag"

Opskriften er udviklet af