Sweet and sour wok med svinekød

Til 2 voksne og 2 børn

Sådan gør du

  • 1

    Skær kødet og grøntsagerne i strimler. Opvarm en pande og steg kødet, grøntsagerne og bambusskuddene i olivenolien ved høj varme.

     

  • 2

    Tilsæt sweet & sour-saucen inden kødet er gennemstegt og lad herefter retten simre i ca. 5 min. til kødet er helt gennemstegt. Smag til med salt og peber.

  • 3

    Læg nudlerne i blød i meget varmt vand i 5 min. Hæld herefter vandet fra og servér ægnudlerne til wok-retten og servér en kold Tiger Beer til de voksne.

  • {{recipeDoneText}} Sweet and sour wok med svinekød

Tip

Hvis du ønsker mere sauce eller enkelte i familien ønsker en stærkere wokret, kan retten serveres med Blue Dragon Thai Chili Sauce. På den måde kan alle i familien regulere styrken i retten efter egen smag.

Opskriften er udviklet af