Svinemørbradsmedaljoner med honningbagte porrer og fritteret persille

Energiinformation

  • Protein 3 g.
  • Kulhydrater 10 g.
  • Fedt 1 g.
  • Energifor./ pers 668 kcal
  • Fedtenergi 22 %

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 180 grader. 
  • 2 Gør porrerne i stand, skær dem til og dup dem tørre. Læg dem i bradepanden på bagepapir, gnid dem med olie, dryp dem med honning, krydr med timian, salt og peber. Sæt dem i ovnen i 40 minutter. 
  • 3 Gør kartoflerne i stand og kog dem møre i letsaltet vand. 
  • 4 Skyl og tør persille. Hak halvdelen fint til kartoflerne. Gem resten til frittering.
  • 5 Afpuds mørbraden og skær den i medaljoner. Dup dem tørre, krydr med salt og peber og steg dem i 1 spiseskefuld olivenolie og smør, først ved høj varme på begge sider, et minuts tid, til de har fået farve, og færdige, ved middelvarme, ca. 5-6 minutter, afhængig af tykkelsen. 
  • 6 Varm 2 spsk. olivenolie op på en slip-let pande og steg persillen ved høj varme, ganske kort tid, med lidt salt. Læg det på fedtsugende papir. 
  • 7

    Anretning

    Anret kødet med porrer, med persille og kartoflerne med persilledrys ved siden af.
  • {{recipeDoneText}} Svinemørbradsmedaljoner med honningbagte porrer og fritteret persille

Opskriften er udviklet af