Svinemørbrad svøbt i parmaskinke med svampe og asparges

Sådan gør du

  • 1 Skær svinemørbraden i 4 bøffer i nogenlunde ens størrelse.
  • 2 Rul en skive parmaskinke om hver bøf og sæt evt. en tandstikker i for at holde den fast.
  • 3 Varm olie op på en pande og brun bøfferne på begge sider.
  • 4 Krydr med salt og peber og læg bøfferne i et ildfast fad.
  • 5 Rens svampene og skær dem i grove stykker eller del dem blot på langs.
  • 6 Brun svampene i resten af olien på en pande.
  • 7 Bland de brunede svampe med grønne asparges skåret i mindre stykker, finthakket hvidløg, hyldeblomstsaft, balsamico, salt og peber og rosmarinstilkene skåret i 3-4 stykker.
  • 8 Fordel svampene og væsken mellem bøfferne i fadet og bag bøffer og svampe 15 min. i en 200 grader varm ovn.
  • 9 Server bøfferne med små kogte kartofler eller brød.
  • {{recipeDoneText}} Svinemørbrad svøbt i parmaskinke med svampe og asparges

Opskriften er udviklet af