Svinemørbrad med urter, bagte jordskokker og rå broccolisalat

Svinemørbrad med urter, bagte jordskokker og rå broccolisalat

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer +

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi 1350 kj
  • Energi 322 kcal
  • Protein 38 g
  • Fedt 10 g
  • Kulhydrat 17 g
  • Kostfibre 5 g

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Snit krydderurterne groft, rul mørbraden deri og krydr godt med salt og peber. 

  • 2

    Skrub jordskokkerne godt, snit dem fint og vend med olivenolie, salt og peber. Læg dem i en bradepande eller ildfast fad med bagepapir. 

  • 3

    Læg kødet ovenpå jordskokkerne og bag det i forvarmet ovn på 220° i ca. 25-30 minutter. 

  • 4

    Snit broccoli og løg i fine strimler. 

  • 5

    Rør skyr sammen med sennep, revet citronskal og saft og smag til med salt og peber. Vend det sammen med broccoli og løg.

  • 6

    Anretning

    Skær kødet i rustikke skiver og server med jordskokker og rå broccolisalat.

  • {{recipeDoneText}} Svinemørbrad med urter, bagte jordskokker og rå broccolisalat

Tip

Kan fint skifte jordskokker ud med selleri og persillerod.

Opskriften er udviklet af