Svinemørbrad med svampe-spinat

Sådan gør du

  • 1 Dup mørbraden tør og gnid den med salt og peber.
  • 2 Rib spinaten fri for grove stilke.
  • 3 Skyl den godt og lad den dryppe af i en sigte.
  • 4 Damp spinaten 3-4 min. i en gryde uden tilsætning af vand, hæld spinaten i en sigte og lad den dryppe tør.
  • 5 Rens svampene og del dem en eller to gange.
  • 6 Brun mørbraden på en pande i smørret.
  • 7 Dæmp varmen, læg låg på panden, og lad mørbraden simre 7-8 minutter på hver side, til den er lige netop gennemstegt.
  • 8 Pak den i folie.
  • 9 Svits svampene i olien ved god varme, så væden damper af.
  • 10 Tilsæt vermouth, og lad det koge lidt ind.
  • 11 Kom spinaten i lige inden serveringen, varm den igennem og smag grønsagerne til med salt og peber.
  • 12 Sever fx kogte kartofler til.
  • {{recipeDoneText}} Svinemørbrad med svampe-spinat

Opskriften er udviklet af