Svinemørbrad med små bagte kartofler og aïoli

Sådan gør du

  • 1

    Bagt kartoffel

    Skrub kartoflerne, og fordel dem i et smurt ovnfast fad.
  • 2 Bland oliven og paprika i, drys med salt, og bag kartoflerne i ovnen ved 180° i 30 minutter.
  • 3

    Svinemørbrad

    Steg mørbraden på alle sider i olie på en (grill)pande.
  • 4 Tag den af varmen, og krydr med salt og peber.
  • 5 Sæt mørbraden i ovnen i de sidste 8 minutter sammen med kartoflerne.
  • 6 Lad kødet hvile i 5 minutter, og skær det i tykke skiver.  
  • 7

    Aïoli

    Rør mayonnaisen med knust hvidløg.
  • 8 Rens forårsløget, skær det i tynde ringe, og rør det i mayonnaisen.  
  • 9

    Salat

    Skyl og halvér tomaterne. 
  • 10 Skyl salaten, og pluk den i grove stykker. 
  • 11 Rens forårsløg, og skær dem i skiver på skrå.
  • 12 Bland salaten, og dryp med olie. 
  • 13

    Anretning

    Servér sammen med mørbrad og bagte kartofler.
  • {{recipeDoneText}} Svinemørbrad med små bagte kartofler og aïoli

Opskriften er udviklet af