Svinemørbrad i lime og peanutsauce

Sæt gerne limebåde og sojasauce på bordet. Så kan man selv justere smagen.

Sådan gør du

  • 1 Skær mørbraden i tynde skiver. Svits kødet i olie på en pande og tag op.  
  • 2 Hæld vand på panden sammen med peanut butter, saft og skal fra lime og soya. Rør lidt rundt og lad simre 1 minut.  
  • 3 Smag til med lidt sukker.  
  • 4 Skær courgetten i tynde både.  
  • 5 Kog nudlerne og lad courgetten koge med i nudelvandet.  
  • 6 Tip: Peanutsaucen er også god at vende med kolde nudler til en nudelsalat. Vend lidt fint snittede forårsløg i og drys ristede sesamfrø over.
  • {{recipeDoneText}} Svinemørbrad i lime og peanutsauce

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier