Svinekoteletter stegt med grov sennep, bacon og løg

Svinekoteletter stegt med grov sennep, bacon og løg

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Energi 1724 kJ
  • Energi 410 kcal
  • Protein 35 g
  • Fedt 22 g
  • Kulhydrat 17 g
  • Kostfibre 5 g

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Rens og skær blomkål i grove stykker, skræl kartoflerne og skær dem i små stykker. Kog blomkål og kartofler møre i mælk, i en lille gryde med låg. Blend det godt sammen og smag til med salt og peber. 

  • 2

    Skær bacon i strimler og snit løget fint, steg det af på en pande i ca. 15 minutter ved middel varme. Hak persillen groft og vend den deri, smag til med salt og peber. 

  • 3

    Krydr kødet med salt og peber, vendes derefter i grov sennep og steges på en varm pande i olie i ca. 3 minutter på hver side. Vendes hyppigt så senneppen ikke brænder. 

  • 4

    Anret koteletterne med blomkålspuré, løg og bacon.

  • {{recipeDoneText}} Svinekoteletter stegt med grov sennep, bacon og løg

Tip

Man kan skifte sennep ud med hakket krydderurter, f.eks. hakket timian, rosmarin eller salvie.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier