Svinekoteletter m/sursød rosinsauce

Sådan gør du

  • 1 Koteletterne drysses med salt og peber.
  • 2 Brunes på begge sider i olie på en pande.
  • 3 Gennemsteges ved jævn varme ca. 2-3 min. på hver side.
  • 4 Tages op og holdes lune under alufolie.
  • 5 Rødløg og æble skæres i små tern der svitses på panden.
  • 6 Rosiner, vand, citronsaft, sukker og spidskommen tilsættes og saucen koges i 5 min.
  • 7 Majsstivelse røres med 1 spsk vand og saucen jævnes.
  • 8 Saucen smages til med salt og peber og hældes over koteletterne.
  • 9 Blomkålen deles i buketter der koges møre i letsaltet vand i 5 min.
  • 10 Blomkålsbuketterne afdryppes og svitses i olie på en pande indtil de får farve.
  • {{recipeDoneText}} Svinekoteletter m/sursød rosinsauce

Opskriften er udviklet af