Svinekoteletter med tyttebær og sauce smagt til med myseost

Ligesom i Sverige serverer vi kød, sauce og kartofler med lidt tyttebær.Tyttebær er et let bittert bær, som ikke er syltetøjsagtigt, men kun pikant som tilbehør til retten.

Sådan gør du

  • 1 Sæt kartoflerne over.
  • 2 Drys koteletterne med salt og peber, og steg dem ca. 3 minutter på hver side i smør og olie.
  • 3 Tag op og hæld bouillon og øl på panden. Lad bouillon og øl koge op, og lad så osten smelte i skyen under omrøring.
  • 4 Rør fløde jævnt med majsstivelse, og rør det i saucen, når osten er smeltet. Rør rundt til saucen er jævnet, og smag til med salt og peber.
  • 5 Server koteletterne med kartofler, sauce, brøndkarse og tyttebærmarmelade.  
  • 6 Kilde: Krydderiet 1, 2005
  • {{recipeDoneText}} Svinekoteletter med tyttebær og sauce smagt til med myseost

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier