Svinekoteletter med sprøde grøntsager

Sådan gør du

  • 1 Rens grøntsagerne.
  • 2 Skær gulerødder og squash i ca. 5 cm lange, tændstiktynde stykker - også kaldet julienne.
  • 3 Skær forårsløgene i lange, skrå skiver.
  • 4 Svits grøntsagerne i smørret 2 minutter i en gryde.
  • 5 Tilsæt sennep, karry, bouillon, fløde, salt og peber og lad retten simre under låg i ca. 4 minutter - grøntsagerne må gerne bevare lidt af deres sprødhed.
  • 6 Smag evt. retten til med mere sennep eller karry.
  • 7 Dup koteletterne tørre med køkkenrulle.
  • 8 Krydr med salt og peber, evt. koriander.
  • 9 Lad fedtstoffet blive gyldent på en pande ved god varme.
  • 10 Brun koteletterne 1 minut på hver side.
  • 11 Skru ned til middel varme, og steg dem færdige, ca. 3 minutter på hver side.
  • {{recipeDoneText}} Svinekoteletter med sprøde grøntsager

Opskriften er udviklet af