Svinekoteletter med løgsauce, druer og broccoli

Anne Larsen

Energiinformation

  • Protein 6 g.
  • Kulhydrater 9 g.
  • Fedt 4 g.
  • Energifor./ pers 706 kcal
  • Fedtenergi 41 %

Sådan gør du

  • 1 Skrub kartoflerne og kog dem i letsaltet vand. 
  • 2 Skær broccoli groft og læg det i en gryde, drys med lidt salt og dryp med lidt rapsolie. Hæld kogende vand over, og kog op i et par minutter, til den ønskede mørhed. 
  • 3 Dup kødet tørt, krydr med salt og peber og steg koteletterne i 1 spsk. olivenolie og smør. Først ved høj varme på begge sider, og færdige ved middelvarme, ca. 4 min. på begge sider. Tag koteletterne af panden og skær det synlige fedt fra. 
  • 4 Skær løg fint og steg disse bløde og blanke i 2 tsk. olivenolie. 
  • 5 Kom koteletterne på panden til løgene og steg videre. 
  • 6 Kom cremefraiche på panden og lad det koge op omkring koteletterne, så de bliver cremede. Giv saucen lidt kulør. 
  • 7 Pluk druerne og kom dem ned i saucen og varm godt igennem. Smag saucen til med salt, peber og dijonsennep. 
  • 8

    Anretning

    Anret koteletterne og servér kartofler med persilledrys og broccoli til ved siden af.
  • {{recipeDoneText}} Svinekoteletter med løgsauce, druer og broccoli

Opskriften er udviklet af