Svinekoteletter med kartofler,spidskålspesto og grønne asparges

Sådan gør du

  • 1 Rens spidskålen og blancher den i letsaltet vand i ca. 20 sekun-der.
  • 2 Afkøl kålen i isvand og pres derefter overskydende vandud.
  • 3 Sauter kålen i olie med fintsnittet hvidløg og det hakkedechili i 4-5 minutter.
  • 4 Det må ikke tage farve.
  • 5 Blend spidskålenmed reven parmesan, og juster konsistensen med koldpressetrapsolie til den er let og luftig.
  • 6 Smag til med limeskal/saft, flagesalt og friskkværnet sort peber.
  • 7 Vend den plukkede dild itil sidst.
  • 8 Vask, rens og soigner kartoflerne.
  • 9 Kom dem i en gryde medkogende vand tilsat flagesalt.
  • 10 Kog dem i 10 minutter og laddem derefter trække færdige i vandet til de er al dente (sprødeog lækre).
  • 11 Bland spidskåls pestoen med de friskkogte kartofler.
  • 12 Skrab koteletbenet fuldstændig fri for hinder og fedt.
  • 13 Skærsenen lige under fedtkanten over et par steder på koteletten ogkrydr med salt og peber.
  • 14 Sørg for at kødet har hvilet tildækketen 1/2 times tid på køkkenbordet inden det tilberedes.
  • 15 Steg koteletterne med stegeskorpe 6-7 minutter på hver side altefter tykkelse på en varm pande.
  • 16 Vend først koteletten, når denhar fået den rigtige stegeskorpe.
  • 17 Husk at lade koteletterne hvilei 5-7 minutter inden de serveres.
  • 18 Vask aspargesene og knæk 2-3 cm af enden.
  • 19 Skær dem i 3-4 cmskrå aflange stykker og skold dem i letsaltet vand i 20 sekunder,mens koteletterne hviler.
  • 20 Tag aspargesene op og anret demsammen med kartofler, pesto og koteletter.
  • {{recipeDoneText}} Svinekoteletter med kartofler,spidskålspesto og grønne asparges

Opskriften er udviklet af