Svinekoteletter med bagt rød peber og salat

Svinekoteletter med bagt rød peber og salat

Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer +

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 5 g.
  • Kulhydrater 9 g.
  • Fedt 2 g.
  • Energifor./ pers 489 kcal
  • Fedtenergi 27 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Tænd ovnen på 190 grader. 
  • 2 Skær peberfrugterne, fri for stok, kerner og det hvide, og læg dem i et ovnfast fad. Stil dem i ovnen i 30 minutter. Læg dem i en plasticpose eller en bøtte. Pak dem ind. 
  • 3 Gør kartoflerne i stand og kog dem møre i letsaltet vand. 
  • 4 Skyl, tør og hak persille, brug halvdelen til den kolde creme, resten til kartoflerne. 
  • 5 Rør skyr med presset hvidløg og persille og smag til med salt, peber og citron. 
  • 6 Skyl og tør salaterne. 
  • 7 Dup kødet tørt, krydr det med salt og peber og steg det i olivenolie og smør. 
  • 8 Fjern skindet fra peberfrugterne. 
  • 9

    Anretning

    Anret kødet med peberfrugter og salat og den kolde sauce og kartoflerne med persille ved siden af.
  • {{recipeDoneText}} Svinekoteletter med bagt rød peber og salat

Opskriften er udviklet af