Svinekoteletter med bagt rød peber og salat

Svinekoteletter med bagt rød peber og salat

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 5 g.
  • Kulhydrater 9 g.
  • Fedt 2 g.
  • Energifor./ pers 489 kcal
  • Fedtenergi 27 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Tænd ovnen på 190 grader. 

  • 2

    Skær peberfrugterne, fri for stok, kerner og det hvide, og læg dem i et ovnfast fad. Stil dem i ovnen i 30 minutter. Læg dem i en plasticpose eller en bøtte. Pak dem ind. 

  • 3

    Gør kartoflerne i stand og kog dem møre i letsaltet vand. 

  • 4

    Skyl, tør og hak persille, brug halvdelen til den kolde creme, resten til kartoflerne. 

  • 5

    Rør skyr med presset hvidløg og persille og smag til med salt, peber og citron. 

  • 6

    Skyl og tør salaterne. 

  • 7

    Dup kødet tørt, krydr det med salt og peber og steg det i olivenolie og smør. 

  • 8

    Fjern skindet fra peberfrugterne. 

  • 9

    Anretning

    Anret kødet med peberfrugter og salat og den kolde sauce og kartoflerne med persille ved siden af.

  • {{recipeDoneText}} Svinekoteletter med bagt rød peber og salat

Opskriften er udviklet af