Svinekoteletter i hyldeblomst-citronmarinade med spidskål og baguette

Sådan gør du

  • 1 Vand, limeskal, citronskal og saft koges sammen ved svag varme i ca. 5 minutter til en lage.
  • 2 Krydr med friskkværnet sort peber.Rør hyldeblomstsaft og vindrue-kerneolie i.Afkøl lagen og hæld den i en frysepose sammen med svinekoteletterne.
  • 3 Læg koteletterne i køleskabet i 4-8 timer.Svinekoteletterne tages op af marinaden og aftørres grundigt.
  • 4 Smør dem med en anelse vindruekerneolie, inden de lægges på grillen.
  • 5 Sørg for at grillen er dejlig varm. Sprød Spidskål med dild og baguetteFlæk kålen i 2 stykker, tag de yderste lysegrønne blade fra og snit dem meget fint.
  • 6 Hjertet snittes også meget fint og vendes med sukker og salt.
  • 7 Læg det under pres i en ½ time.
  • 8 Kom det i en skål uden den væske, det har givet fra sig og vend den friske kål og dild i sammen med olie og eddike.
  • 9 Blandingen krydres med salt og peber og serveres med baguette.Anret på tallerkener.
  • 10 Top spidskålen og læg svinekotelet ved siden af sammen med et stykke baguette.
  • {{recipeDoneText}} Svinekoteletter i hyldeblomst-citronmarinade med spidskål og baguette

Tip

Bag 4 store kartofler 1½ time i ovnen ved 220 grader.
Pak dem derefter ind i folie og læg dem ud på grillen, mens koteletterne griller.

Opskriften er udviklet af