Svinekød i karry med spinat og rød peber

Svinekød i karry med spinat og rød peber

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Energiinformation

  • Protein 6 g.
  • Kulhydrater 10 g.
  • Fedt 3 g.
  • Energifor./ pers 508 kcal
  • Fedtenergi 34 %

Sådan gør du

  • 1

    Beskrivelse

    Kog risene efter emballagens anvisning. 

  • 2

    Skær løget i tern og steg disse blanke og bløde i 1 spsk. olivenolie. Kom karry ved. 

  • 3

    Kom kødet ved og vend det godt. Spæd med bouillon. Lad kødet simre i 20 minutter. 

  • 4

    Skær peberfrugter i tern, undgå det hvide og kernerne. Lad peberfrugten simre med i 5 minutter. 

  • 5

    Kom fløde i og vend godt, lad den creme retten. 

  • 6

    Skyl spinat grundigt og kom den i retten og vend godt, til spinaten er reduceret og har forenet sig i retten. Smag til med salt og peber. 

  • 7

    Anretning

    Anret retten med de kogte ris.

  • {{recipeDoneText}} Svinekød i karry med spinat og rød peber

Opskriften er udviklet af