Svinekød i karry med kål og kokos

Energiinformation

  • Protein 6 g.
  • Kulhydrater 9 g.
  • Fedt 4 g.
  • Energifor./ pers 612 kcal
  • Fedtenergi 39 %

Sådan gør du

  • 1

    Skær løget i tern og steg dem blanke og bløde i olivenolie, giv dem et drys salt. 

  • 2

    Kom kødet ved og vend godt i ca. 3 minutter. 

  • 3

    Kom karry og væske ved, så det kun lige dækker kødet. Lad det simre i 30 minutter. 

  • 4

    Kog risene iflg. emballagens anvisning. 

  • 5

    Hæld kokosmælken i retten og varm op. 

  • 6

    Skær spidskål fint og kom det ned i retten. 

  • 7

    Skyl og slyng spinaten tør. 

  • 8

    Når spidskålen har simret i retten i 5 minutter, kommes spinat ved og retten vendes og varmes godt igenne. Smag til med salt og peber og anret med ris vend siden af.

  • {{recipeDoneText}} Svinekød i karry med kål og kokos

Opskriften er udviklet af