Svinekam med salat af sommerrødbeder og bønnekompot

Svinekam med salat af sommerrødbeder og bønnekompot

Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1

    Svinekam

    Brun stegen af på alle sider i olie i en stor gryde.

  • 2

    Krydr med salt, peber og timian.

  • 3

    Pil skalotteløg og hvidløg, og skær begge dele i tynde både.

  • 4

    Steg løg og hvidløg med i gryden i 2 minutter.

  • 5

    Hæld hvidvin i gryden, og lad vinen koge lidt ind.

  • 6

    Tilsæt bouillon, læg låg på, og lad stegen simre i 1 time og 15 minutter. Vend den undervejs.

  • 7

    Salat med sommerrødbeder

    Skræl rødbederne, og skær dem i papirtynde skiver, gerne på et mandolinjern.

  • 8

    Vend dem med olie, citronsaft, salt, peber og krydderurter.

  • 9

    Rens fenniklen, og skær den i papirtynde skiver. Bland fennikel i salaten.

  • 10

    Bønnekompot med bacon

    Lad bønnerne dryppe godt af i en sigte. 

  • 11

    Steg bacon på en tør pande i et par minutter. 

  • 12

    Pil hvidløg, og skær dem i tynde skiver. 

  • 13

    Pil skalotteløg, og skær dem i tynde både. 

  • 14

    Kom 1,5 spsk. af olien på panden sammen med bacon, og steg hvidløg og løg med, uden at de tager farve. 

  • 15

    Tilsæt bønner, krydr godt, og varm det hele godt igennem. 

  • 16

    Anretning

    Skær kødet i tykke skiver, dryp lidt af kogelagen over, og servér med rødbedesalat og bønnekompot.

  • {{recipeDoneText}} Svinekam med salat af sommerrødbeder og bønnekompot

Opskriften er udviklet af