Svinekam med ingefær og citrongræs

Sådan gør du

  • 1 Bland ingefær, citrongræs, flagesalt og sort peber.
  • 2 Gnid kødet godt med denne blanding, især mellem sværene.
  • 3 Læg kødet i en bradepande og lad den hvile i en ½ time.
  • 4 Steg kammen i 1½ time ved 185 grader.
  • 5 Husk ovnen skal være forvarmet.
  • 6 Kartoflerne skrabes/renses/skrælles efter behov.
  • 7 Når kammen har været i ovnen i 1 time, koges kartoflerne i vand med salt til de er al dente.
  • 8 Derefter brunes kartoflerne i olien.
  • 9 Krydr med flagesalt og friskkværnet peber.
  • 10 Svinekammen skal hvile i 30 minutter, de første 10 minutter udækket, inden kammen skæres.
  • 11 Anret kødet i skiver på et fad.
  • 12 Hæld vinen i bradepanden, bring den i kog, skrab det brune af bunden og krydr efter smag.
  • 13 Denne sauce serveres til kødet.
  • 14 De stegte kartofler anrettes rundt om kødet. ognbsp;
  • {{recipeDoneText}} Svinekam med ingefær og citrongræs

Tip

Skær eventuelt gulerod, squash, forårsløg og sukkerærter i lange tynde strimler og lyn steg dem i lidt olie, så de stadig er sprøde og lækre.Et umanerligt velsmagende input til en svinekam.

Opskriften er udviklet af

Opskriftskategorier