Svesker i sprød skinke

Energiinformation

  • Protein 5 g.
  • Kulhydrater 20 g.
  • Fedt 3 g.
  • Energifor./ pers kcal
  • Fedtenergi 23 %

Sådan gør du

  • 1 Tænd ovnen på 200 grader. 
  • 2 Del hver skive bacon i 2. 
  • 3 Pak hver sveske ind i en halv skive bacon. Læg sveskerne i et ovnfast fad og stil dem i ovnen i 10 minutter, til bacon er gylden, let fedtafsmeltet og sprød. 
  • 4 Skyl og tør salaterne. 
  • 5

    Anretning

    Anret salaterne med let afkølede svesker.
  • {{recipeDoneText}} Svesker i sprød skinke

Tip

Sveskerne kan vælges med eller uden sten. Vælger man dem med sten, skal man måske lige gøre opmærksom på det.

Opskriften er udviklet af