Svesker i rom med creme, valnødder og citron

Energiinformation

  • Protein 2 g.
  • Kulhydrater 39 g.
  • Fedt 10 g.
  • Energifor./ pers 353 kcal
  • Fedtenergi 33 %

Sådan gør du

  • 1 Læg sveskerne i en bøtte og hæld rom over. 
  • 2 Flæk den ene stang vanilje og skrab kornene ud. Kom disse og de tomme stænger i bøtten og læg låg på. Stil på køl. Min. 24 timer. 
  • 3 Rist valnøddekernerne let på en tør pande og hak dem groft. 
  • 4 Pisk fløden med kornene fra den anden stang vanilje og flormelis. 
  • 5

    Anretning

    Anret sveskerne i portionsglas med creme, valnødder og citronskal. Revet fint eller som julienner.
  • {{recipeDoneText}} Svesker i rom med creme, valnødder og citron

Tip

Sveskerne bliver bedre og bedre, jo længere de står og trækker. Ved man fx, at man skal have gæster i weekenden, så kan man sætte sveskerne i blød om mandagen. Eller man kan have dem stående på køl, så man hurtigt kan lave en velsmagende, voksen, dessert.

Opskriften er udviklet af