Svesker i cognac med ingefær og stjerneanis

Energiinformation

  • Protein 2.1 g.
  • Kulhydrat 46.5 g.
  • Fedt .5 g.
  • Energifor./ pers 158 kcal
  • Fedtenergi 2 %

Sådan gør du

  • 1

    Læg sveskerne i et glas.

     

  • 2

    Skræl ingefær og skær den i skiver, læg skiverne med mellem sveskerne.

     

  • 3

    Anbring også stjerneanis mellem sveskerne.

     

  • 4

    Dæk sveskerne med cognac og skru låget på, stil på køl.

     

  • 5

    Sveskerne er klar efter et døgn, men det bliver bedre af lidt længere tid. Væden bliver en slags sirup, som kan anvendes på ost og på is. 

  • {{recipeDoneText}} Svesker i cognac med ingefær og stjerneanis

Tip

Retten er beregnet voksne.

Opskriften er udviklet af