Fravælg de kæder du ikke vil se tilbud fra
Servering til -{{root.ingredientCurrent}} personer+

{{group.name}}

  • {{ingredient.amount}} {{ingredient.unit}}
    {{ingredient.name}}
    På tilbud i {{ingredient.note}}

Sådan gør du

  • 1 Rør rasp og mælk sammen og lad det trække i 10 min.
  • 2 Rør kødet sejt med saltet.
  • 3 Tilsæt den opblødte rasp og mælk, løg, æg og peber og rør farsen grundigt.
  • 4 Form farsen til små runde kødboller og steg dem i fedtstoffet på en pande.
  • 5 Ryst panden af og til så kødbollerne bliver flot brune på alle sider.
  • 6 Læg de færdige kødboller på et fad og dæk med stanniol.
  • 7 Kassér stegefedtet og kog panden af med 3 dl vand eller bouillon.
  • 8 Opløs majsstivelsen i fløden og tilsæt jævningen under omrøring.
  • 9 Kog saucen op og smag til med salt og peber.
  • 10 Sigt saucen og hæld den op i en sauceskål.
  • {{recipeDoneText}} Svenske köttbullar

Tip

Server köttbullarne med kogte kartofler, sauce, tyttebærsyltetøj og dampede grøntsager.

Opskriften er udviklet af