Svensk pølseret med søde kartofler

Sådan gør du

  • 1 Kom olie på en varm stegepande. 
  • 2 Skær kartofler i tern og snit skalotteløg og hvidløg fint. Steg det hele på panden. 
  • 3 Krydr med sød paprika og salt og vend det hele godt sammen på panden. 
  • 4 Tilsæt tomatsovs. 
  • 5 Skær krydderpølserne i mindre stykker og steg dem med på panden. 
  • 6 Tilsæt æbleeddike, karry og ketchup. Vend det hele godt sammen.  
  • 7 Hak chili fint og kom stykkerne op på panden. 
  • 8 Krydr med peber. 
  • 9 Tilsæt fløde på panden og rør det hele godt sammen. Lad det simre på panden i 10 minutter. 
  • 10 Anret i en skål og top med purløg. 
  • {{recipeDoneText}} Svensk pølseret med søde kartofler

Opskriften er udviklet af