Svampesalat med bacon og chili

Energiinformation

  • Energi 260 Kj
  • Fedt 35 %
  • Kulhydrat 49 %
  • Protein 16 %

Sådan gør du

  • 1 Skær skalotteløgene i tynde ringe, baconen i små tern, og svampene i grove stykker.
  • 2 Steg bacon-ternene sprøde på en pande, og hæld fedtet fra. Steg løgene let møre sammen med de ristede bacon-tern, og hæld blandingen af panden.
  • 3 Steg nu svampene gyldne, bland dem sammen med løg/bacon-blandingen, og krydr med salt og peber. Lad blandingen afkøle nogle minutter.  
  • 4 Kom de lune baconstegte svampe i en skål, vend dem sammen med rucola, og krydr med citronsaft, citronskal, chili og grofthakket bredbladet persille
  • 5 Servér salaten lun som forret eller som tilbehør til fx grillet oksekød eller kalvekød.
  • {{recipeDoneText}} Svampesalat med bacon og chili

Tip

Salaten kan laves med andre gode spisesvampe, enten én slags eller en blanding. Udelad evt. chili for at gøre salaten mere børnevenlig.

Opskriften er udviklet af