Svamperisotto med blåskimmelost

Vi krydr med en anelse trøffelolie og serverer med nydampede haricots verts.

Sådan gør du

  • 1 Hak løg og hvidløg og svits i smør i en gryde uden at det tager farve. Skær svampe i skiver og svits med.  
  • 2 Vend nu ris heri.
  • 3 Hæld vinen på og lad den koge ind i risen. Kom vand heri og lad simre, indtil risen har opsuget al væde. Rør en gang imellem.
  • 4 Vend osten heri og lad smelte.
  • 5 Kom nogle dråber trøffelolie i og smag til med salt og peber.  
  • 6 Damp haricots verts (grønne bønner) møre i letsaltet vand i 4-5 minutter og server hertil. 
  • 7 Pynt med hakket persille.
  • {{recipeDoneText}} Svamperisotto med blåskimmelost

Opskriften er udviklet af