Sushi med quinoa og stegt kylling

Carla Chloe
Jeg vælger altså sundhed frem for gammel vane, og derfor har jeg også valgt quinoa frem for hvide ris.

Sådan gør du

  • 1 Kom quinoa i en tykbundet gryde sammen med vand og bouillon. Lad quinoaen koge i ca. 15 min. Hold lidt øje og rør rundt når tiden er ved at være gået. Hvis der mangler vand så tilsæt lidt mere.
  • 2 Imens quinoaen koger, kan du røre sukkeret ud i eddiken. Når quinoaen er færdig, lad det køle lidt af og hæld så eddikeblandingen i. 
  • 3 Skær kyllingen i strimler og panér kyllingen ved at dyppe den i de sammenpiskede æg og dernæst i raspen. Steg dem derefter i rigeligt olie til de er gyldne og gennemstegte. 
  • 4 Imens kyllingen steger kan du nemt blande ingredienserne til dippen i en blender. 
  • 5 Skær agurken i tynde stave. 
  • 6 Når kyllingen er færdig, er det tid til at samle quinoa-rullerne. Læg tang i sushimaskinen eller på sushimåtten. Put quinoa, kylling og agurkstave på tangen og rul dem. Skær rullen i forholdsvis tynde skiver, så man kan have ét stykke i munden. 
  • 7 Servér med dippen i små skåle.
  • {{recipeDoneText}} Sushi med quinoa og stegt kylling

Opskriften er udviklet af