Sur-sød tofusalat

Sådan gør du

  • 1 Rør ingredienserne til dressingen sammen.
  • 2 Istandgør grønsagerne.
  • 3 Skær tofu i ca. 1 × 1 cm terninger.
  • 4 Skær guleroden i tændstikstore stykker, peberfrugterne i strimler og løget i tynde både.
  • 5 Del broccolien i buketter.
  • 6 Opvarm en wok og slyng olien rundt.
  • 7 Steg tofuterningerne til de er gyldenbrune.
  • 8 Læg dem på fedtsugende papir.
  • 9 Kom evt. lidt mere olie på wokken og lynsteg løg, gulerod, peberfrugt og broccoli i ca. 3 minutter.
  • 10 Kom de lynstegte grønsager i en salatskål og fordel tofuterningerne herpå.
  • 11 Dryp dressingen over og servér med kogte ris til.
  • {{recipeDoneText}} Sur-sød tofusalat

Opskriften er udviklet af