Suppe a la minestrone toppet med peberrodsaïoli

Sådan gør du

  • 1 Bacon skæres i små stykker.
  • 2 Løgene hakkes groft.
  • 3 Bladselleri, gulerod og persillerod skæres i tern.
  • 4 Hvidløg hakkes groft.
  • 5 Baconstykkerne kommes ned i en gryde og ristes.
  • 6 Grøntsagerne tilsættes og svitses et par min.
  • 7 Øl, flåede tomater, tomatkoncentrat, bouillon, bønner, salt og peber tilsættes.ognbsp; Suppen bringes i kog og koges ca. 20 min. under låg.
  • 8 Æggeblomme, citronsaft og salt piskes sammen.
  • 9 Olien piskes i, først dråbevis derefter i en tynd stråle.
  • 10 Smages til med peberrod og serveres til suppen.
  • {{recipeDoneText}} Suppe a la minestrone toppet med peberrodsaïoli

Opskriften er udviklet af